mai. 15
Anunţul de participare la licitaţia deschisă organizată pentru atribuirea contractului de furnizare"Licente software Microsoft pe 3 ani"
mai. 07
Lansare aplicatie APEL 112

​Lansare aplicatie APEL 112

 

Serviciul de Telecomunicații Speciale a lansat pe 15 februarie 2019, aplicația APEL 112 pentru telefoane mobile, care permite transmiterea coordonatelor GPS la momentul inițierii unui APEL către Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgență 112. Astfel, agențiile specializate pot interveni mai rapid și eficient, crescând astfel șansele de salvare în situații ce pun în pericol viața, proprietatea și mediul. Mai multe informații, pe pagina dedicată:

 

https://www.sts.ro/ro/serviciu-localizare-apel-112

 

apr. 25
Cerere de oferta nave maritime

​Cerere de oferta pentru diferite tipuri de nave maritime

 

Cerere de oferta pentru nave maritime.pdf

feb. 11
Ziua Europeana a Numarului Unic de Urgenta 112
sep. 18
Anunț important

La 14 septembrie 2018, Comitetul de sancţiuni 1718, care gestionează regimul de sancţiuni împotriva RPD Coreene la nivel ONU, a modificat elementele de identificare ale navei Wan Heng 11 ( nr. OIM: 8791667 ). Acestei nave i se aplică prevederile privind retragerea pavilionului şi interdicţia de a intra în porturi.

apr. 03
Noi sanctiuni internationale aplicabile RPD Coreea
ian. 04
Anunț șalupă ranfluată

​Către toți cei interesați

Toate persoanele interesate sunt invitate să își dovedească drepturile pe care le au asupra șalupei salvate (ranfluate), la Căpitănia Zonală Constanța.

Toate detaliile pot  fi găsite în fișierul de mai jos.

 

Anunt salupa ranfluata.pdf

dec. 15
ANUNT - Actualizare Interfata Unica de Raportare (MSW)

ANUNT - Actualizare Interfata Unica de Raportare (MSW)

 

Au fost modificate:

 

nov. 16
Consultarea operatorilor economici cu privire la navele de mici dimensiuni
oct. 31
ANUNT important in atentia societatilor de agenturare

ANUNȚ

ÎN ATENȚIA SOCIETĂȚILOR DE AGENTURARE

 

În conformitate cu prevederile Directivei 2009/16/EC, care instituie  noul regim pentru inspecţiile PSC, Statele Membre au obligaţia sa furnizeze ATA și ATD  pentru navele care sosesc/pleacă din porturi sau zone de ancorare, către baza de date pentru inspectii TETHIS via SafeSeaNet, într-un interval de timp rezonabil (Art.24.2).

În accepţiunea EMSA, prin « interval de timp rezonabil » se ȋnţelege că ATA (respectiv ATD) trebuie să fie +/- 3 ore faţă de ETA (respectiv ETD).

În acest sens, vă rugăm să aveţi în vedere actualizarea cu rigurozitate a ETA respectiv ETD, ȋn notificările transmise către MSW.

În caz contrar notificarea  nu va fi acceptată, iar eventualele întârzieri în programul navei vor cădea în responsabilitatea celor care nu au făcut actualizările corespunzătoare.

1 - 10Următorul